ÎN PROGRAM

Andre Rieu: Amore - My Tribute to Love (2018)

 

În program: 29 iulie 2018

 

Astazi anuntam editia 2018 a concertului lui André care va fi difuzat în cinematografe in data de 29 Iulie de la ora 16:00.
Nota film
9.8/10
6 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
Gen film:
musical
Durata:
150 min
Premiera în România:
27 iulie 2018
Actori:
Descriere detaliată:

 

André Rieu: „‘Amore - My Tribute to Love’, este tributul meu pentru dragostea pe care o port muzicii și celor două familii: soției și copiilor, și bineînțeles orchestrei mele Johann Strauss, care mi-au fost alături în concerte de mai bine de 30 de ani. Concertul vine în urma lansării albumului meu "Amore", care conține versiuni proprii ale melodiilor clasice de dragoste din lumea muzicii clasice și a folclorului internațional".

Concertele de neuitat care sunt amplasate pe fundalul incredibil al pieței medievale din orașul natal al lui André din Maastricht, Olanda, oferă o priveliște spectaculoasă. Fanii din toate colțurile lumii se adună anual pentru a viziona interpretarea lui André cu orchestra lui Johann Strauss alcătuită din 60 de muzicieni, dar și sopranele, tenorii și invitații foarte speciali care îi sunt alături. Concertele sunt pline de umor, distracție și emoție pentru toate vârstele.