ÎN PROGRAM

Coco DUB - 3D (2017)

 

În program: 12 decembrie 2017 - 21 decembrie 2017

 

Deși în familia sa muzica e interzisă de generaţii, tânărul Miguel (Anthony Gonzalez) visează să devină un adevărat cântăreţ, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt).
Nota film
6.8/10
13 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
Lee Unkrich, Adrian Molina
Gen film:
comedie, animatie, aventura
Durata:
128 min
Premiera în România:
24 noiembrie 2017
Actori:
Alanna Ubach, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, Anthony Gonzalez, Renee Victor
Descriere detaliată:

Deși în familia sa muzica e interzisă de generaţii, tânărul Miguel (Anthony Gonzalez) visează să devină un adevărat cântăreţ, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt). Încercând cu disperare să-și dovedească talentul, Miguel se trezește prins în uluitorul și coloratul Ţinut al Morţilor. Acolo, îl întâlnește pe fermecătorul pezevenchi Hector (Gael García Bernal). Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezlega misterul ascuns de generaţii în familia lui Miguel.

Filmul “Coco” este distribuit de Forum Film România, va avea premiera la cinema pe 24 noiembrie2017 şi va putea fi vizionat în format 3D, în variantă dublată și subtitrată.

Hai la cinema să vezi ce a mai pus la cale Olaf!

Olaf și Sven pornesc într-o nouă aventură. Cei doi merg din ușă în ușă, prin întregul regat și adună toate tradițiile pentru sărbătorile de iarnă. Ce tradiție vor alege Anna și Elsa? Își vor crea ele propria tradiție?

 

Vino la cinema și vei afla. Scurtmetrajul Regatul de Gheaţă Sărbători cu Olaf rulează înaintea filmului COCO și poate fi văzut în cinematografe! Hai să te distrezi cu aventurile lui Olaf și ale lui COCO, la aceeași proiecție de film!