ÎN PROGRAM

First Man (2018)

 

În program: 17 octombrie 2018 - 24 octombrie 2018

 

Dupa imensul succes recunoscut de Academia de film americana cu sase premii Oscar, La La Land, regizorul Damien Chazelle face din nou echipa cu Ryan Gosling in Primul om pe Luna, povestea fascinanta a primei misiuni NASA de aselenizare cu echipaj uman.
Nota film
8.3/10
6 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
Damien Chazelle
Gen film:
drama
Durata:
145 min
Premiera în România:
12 octombrie 2018
Actori:
Claire Foy, Ryan Gosling, Pablo Schreiber, Kyle Chandler
Descriere detaliată:

Dupa imensul succes recunoscut de Academia de film americana cu sase premii Oscar, La La Land, regizorul Damien Chazelle face din nou echipa cu Ryan Gosling în Primul om pe Luna, povestea fascinanta a primei misiuni NASA de aselenizare cu echipaj uman. Povestea filmului se concentreaza pe Neil Armstrong, si exploreza perioada 1961-1969, cu sacrificiile si pretul platit atât de Armstrong, cat si de natiunea americana, pentru a duce la bun sfarsit una din cele mai primejdioase misiuni din istorie.

Scris de Josh Singer, laureat Oscar pentru Spotlight, filmul e produs de Wyck Godfrey & Marty Bowen (The Twilight Saga, The Fault in Our Stars) cu compania lor, Temple Hill Entertainment, alaturi de Chazelle. Steven Spielberg, Isaac Klausner, Adam Merims si Josh Singer sunt producători executivi. DreamWorks Pictures e co-finantator al filmului.