ÎN PROGRAM

I Feel Pretty (2018)

 

În program: 16 mai 2018 - 24 mai 2018

 

Feel Pretty urmărește povestea unei femei obișnuite, Renee Bennett, care se confruntă zilnic cu sentimente de nesiguranță și inadecvare.
Nota film
8.0/10
6 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
Abby Kohn, Marc Silverstein
Gen film:
comedie
Durata:
114 min
Premiera în România:
04 mai 2018
Actori:
Michelle Williams, Emily Ratajkowski, Busy Philipps, Amy Schumer, Tom Hopper
Descriere detaliată:

I Feel Pretty urmărește povestea unei femei obișnuite, Renee Bennett, care se confruntă zilnic cu sentimente de nesiguranță și inadecvare. Într-o zi, după ce cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, ea se trezește crezând că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume.

Renee crede că o vrajă a făcut-o brusc minunată, cu excepția faptului că, pentru toți ceilalți, ea arată exact la fel. Cu această nouă încredere, ea este capabilă să-și trăiască viața fără teamă și fără rețineri, însă ce se va întâmpla când își va da seama că aparența ei nu s-a schimbat niciodată? Încrezătoare, Renee avansează brusc în rândurile companiei de cosmetice, câștigând respectul șefului ei, Avery LeClaire.

Cu noua ei siguranță de sine vine suprasolicitarea, și chiar tendința de a-i trata pe cei "mai puțin fericiți din punct de vedere genetic" în același fel lipsit de considerație în care oamenii o tratau pe ea. În cele din urmă, Renee își dă seama că "vraja" a fost ridicată, însă prin intermediul acestui proces a învățat că frumusețea adevărată nu este cea exterioară.