ÎN PROGRAM

Sicario: Day of the Soldado (2018)

 

În program: 15 iulie 2018 - 19 iulie 2018

 

"Sicario 2: Soldado" deschide cel de-al doilea capitol. În războiul drogurilor nu există reguli, iar în momentul în care cartelurile mexicane au început să infiltreze teroriștii în SUA, agentul federal Matt Graver (Josh Brolin) apelează la enigmaticul Alejandro (Benicio Del Toro) .
Nota film
7.2/10
14 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
Stefano Sollima
Gen film:
drama, actiune, crima
Durata:
126 min
Premiera în România:
29 iunie 2018
Actori:
Josh Brolin, Benicio Del Toro, Matthew Modine
Descriere detaliată:

"Sicario 2: Soldado" deschide cel de-al doilea capitol. În războiul drogurilor nu există reguli, iar în momentul în care cartelurile mexicane au început să infiltreze teroriștii în SUA, agentul federal Matt Graver (Josh Brolin) apelează la enigmaticul Alejandro (Benicio Del Toro) a cărui familie a fost asasinată după o reglare de conturi, să limiteze daunele de război după metode personale.

Alejandro o răpește pe fiica șefului unui cartel de droguri pentru a inflama conflictul, însă atunci când fetița este privită drept victima colaterală, soarta ei depinde de confruntarea directă dintre cei doi care îşi chestionează toate acţiunile din trecut.

Benicio Del Toro și Josh Brolin revin pe marile ecrane din 29 iunie în continuarea filmului de succes, "Sicario 2: Soldatul".