ÎN PROGRAM

The Hurricane Heist (2018)

 

În program: 23 martie 2018 - 29 martie 2018

 

Pe coasta Alabamei urmează să se înfrunte două forțe ale naturii: un uragan de categoria 5 și dolarul american.
Nota film
9.0/10
14 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
Rob Cohen
Gen film:
actiune, thriller
Durata:
104 min
Premiera în România:
09 martie 2018
Actori:
Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten, Ralph Ineson
Descriere detaliată:

Pe coasta Alabamei urmează să se înfrunte două forțe ale naturii: un uragan de categoria 5 și dolarul american...

Suntem în anul 1992. O nefericită întorsătură a destinului face ca Bruce Ruthledge, vânător profesionist de uragane să-și piardă viața, lăsându-și cei doi fii, Will și Breeze, în voia sorții.

25 de ani mai târziu, Will, acum, meteorolog angajat la guvern, e pe urmele uraganului Tammy, cea mai puternică furtună din istoria Statelor Unite, care se îndreaptă spre Gulfort, Alabama. În timp ce localnicii sunt evacuați, oficialii pornesc într-o cursă contracronometru pentru a distruge 600 de milioane de dolari în bancnote vechi înainte ca uraganul să lovească regiunea. Dar ei nu sunt singurii care au planuri cu acești bani...

Foresight Unlimited și Entertainment Studios prezintă COD ROȘU DE JAF, un thriller cu Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten și Ralph Ineson, regizat de Rob Cohen. Producători: Moshe Diamant p.g.a., Christopher Milburn, Rob Cohen, Mark Damon, Michael Tadross, Jr., Danny Roth și Damiano Tucci, Karen Baldwin, p.g.a. și William J. Immerman. Scenariul e scris de Scott Windhauser și Jeff Dixon, după un story de Anthony Fingleton și Carlos Davis. Imaginea îi aparține lui Shelly Johnson.