ÎN PROGRAM

The Spy Who Dumped Me (2018)

 

În program: 18 august 2018 - 23 august 2018

 

Audrey (Mila Kunis) și Morgan (Kate McKinnon) sunt două prietene vechi din Los Angeles care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale, atunci când fostul iubit al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi pe urmele sale.
Nota film
7.8/10
5 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
Susanna Fogel
Gen film:
actiune, comedie
Durata:
121 min
Premiera în România:
17 august 2018
Actori:
Mila Kunis, Justin Theroux, Kate McKinnon, Sam Heughan
Descriere detaliată:

Audrey (Mila Kunis) și Morgan (Kate McKinnon) sunt două prietene vechi din Los Angeles care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale, atunci când fostul iubit al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi pe urmele sale. Surprinse de propriile acţiuni, fetele intră fără ezitare într-o misiune care le poartă prin toată Europa, printre agenți secreți şi curse mortale, hotărâte să ducă la bun sfârşit un plan riscant de salvare a lumii. Intervenția oportună a unui agent britanic fermecător devine singurul lor atu.

Condimentată cu dialoguri hilare şi situatii neaşteptate, comedia „Spionul care mi-a dat papucii” are premiera în cinematografele din țară pe 17 august. Un film distribuit de Vertical Entertainment.