Regulament

 

 

CINEMA PALACE își rezervă dreptul de a:

 • Anula un spectacol dacă nu se vinde niciun bilet înainte cu 5 minute de începerea acestuia.
 • Nu vinde bilete persoanelor care sunt sub influența băuturilor alcoolice sau stupefiantelor și/sau cauzează tulburarea liniștii publice.
 • Refuza vânzarea de bilete sau produse din zona Concession către persoanele care au antecedente în cinematograf şi au încălcat anterior regulile și regulamentele interne sau care au fost prinse în tentative de înregistrarea operelor cinematografice.
 • Evacua persoanele care au încălcat regulile și regulamentele interne ale cinematografului, au produs daune materiale în incinta cinematografului sau au tulburat liniştea publică, fără restituirea contravalorii biletului sau a produselor achiziţionate din zona Concession. În cazul unor situații grave, persoana respectivă va fi predată poliţiei.
 • Nu permite accesul la filmele cu restricţie de vârstă dacă nu se prezintă un act de identitate corespunzător. Operele cinematografice sunt clasificate astfel:

AG –AUDIENTA GENERALA

AP-12 –CU ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII PÂNĂ LA12 ANI

N-15 - NERECOMANDAT MINORILOR SUB 15 ANI

IM-18 - INTERZIS MINORILOR SUB 18 ANI

 • De a putea aduce modificări la programul de spectacole fără nicio notificare. Programul actualizat va fi afișat în foyer-ul cinematografului sau online pewww.cinemapalace.ro.
 • De a nu își asuma nicio răspundere pentru obiectele pierdute sau uitate în interiorul cinematografului.

 

CINEMA PALACE vă informează:

 

-       Cinematograful CINEMA PALACE și toate zonele adiacente sunt dotate cu sistem de supraveghere cu circuit închis.

IN INTERIORUL CINEMATOGRAFULUI CINEMA PALACE SUNT INTERZISE: 

 1. Filmatul și fotografiatul în interiorul clădirii fără acordul conducerii cinematografului.
 2. Fumatul –cu excepţia zonelor special amenajate.
 3. Accesul în sălile de cinematograf cu produse alimentare care nu sunt cumpărate din zona Concession sau cafeneaua-bar Oscar.
 4. Utilizarea telefonului mobil pentru convorbiri telefonice pe toată durata spectacolului.
 5. Accesul în cinematograf cu animale de companie.
 6. Accesul în sălile de spectacole cu bagaje voluminoase care pot împiedica mișcarea celorlalte persoane printer rânduri, cauzând situații periculoase în cazul unor potențiale evacuări.
 7. Accesul cu obiecte ascuţite (cuţite, lame, săbii, etc), arme de foc sau orice alte arme care pot pune în pericol siguranţa clienţilor CINEMA PALACE.
 8. Deteriorarea sau distrugerea voluntară a proprietății cinematografului, inclusive așezarea picioarelor pe scaunele de cinematograf sau pe alte obiecte de mobilier aparţinând CINEMA PALACE.

 

INFORMAŢII GENERALE:

 • Orice rezervare efectuată pentru unul din spectacolele organizate de CINEMA PALACE, trebuie onorată cu minim 30 de minute înainte de începerea spectacolului. Orice rezervare neonorată va fi anulată automat, cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.
 • Accesul va fi permis în sala de spectacol înainte cu 10 minute de începerea filmului numai în baza unui bilet valid. Un bilet este valabil pentru o singură persoană și numai pentru filmul indicat pe bilet.
 • Prețurile de week-end se aplică și pentru sărbătorile legale.
 • Filmele care rulează în Avanpremieră nu sunt incluse în nicio promoție în curs sau discount, exceptând Miercuri film.
 • În momentul primirii biletelor, vă rugăm să vă asigurați că data tipărită cât şi aspectele legate de oră şi spectacol sunt conform cererii dvs., înainte de a pleca de la ghișeu.
 • Articolele Concession nu vor putea fi returnate sau schimbate după tipărirea chitanței fiscale.
 • Vă rugăm să solicitaţi bon fiscal la fiecare tranzacţie realizată la ghişeul CINEMA PALACE şi să păstraţi bonul până la părăsirea unităţii. Vă rugăm să verificați restul înainte de a pleca de la ghișeu.

Încaz de nerespectare a prevederilor acestui regulament vi se va solicita părăsirea cinematograful fără restituirea contravalorii biletului sau a produselor achiziţionate din zona Concession.